Sa izv. prof. dr. sc. Bojanom Šarkanjom, pročelnikom Odjela za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever, smo razgovarali o eko trendovima u proizvodnji i prilagodbi klimatskim promjenama – prelasku na proizvodnju s niskom emisijom ugljika i informiranje o upravljanju klimatskim rizicima i najnoviji trendovi u eko proizvodnji.
Što nam je rekao i koje mitove nam je razbio, možete pogledati u našem intervjuu:
Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..
Intervju služi za informiranje o eko trendovima u proizvodnji i prilagodbi klimatskim promjenama – prelasku na proizvodnju s niskom emisijom ugljika i informiranje o upravljanju klimatskim rizicima i najnoviji trendovi u eko proizvodnji, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.
Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/
Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/